BESTE KLANT

In de roes een aankoop gedaan? Is het product niet precies wat je verwachtte? Is het product niet heelhuids aangekomen? Is er iets misgegaan met je bestelling (verkeerde of missende artikelen)? Of wil je vooraf knijzen over jouw bedenktijd en herroepingsrechten na een aankoop bij RABAUW? Lees dan gauw verder.

 

DENK EN HANDELSWIJZE van

 

RABAUW gelooft niet in stennes. Maak je dus niet te sappel als er iets 'tegen zit' na je aankoop. Wij zijn namelijk de moeilijkste niet. Wij willen alleen maar tevreden klanten en denken daarom graag met je mee. Neem contact met ons op via info@rabauw.nl zodra je vragen hebt over jouw aankoop. Het is handig als je meteen zoveel mogelijk informatie in de email zet, denk aan je ordernummer, omschrijving van de sores en misschien een foto waarop te zien is wat er mis is met het product. SPOED? Bel en/of app ons op 06-31670309.

 

BEDENKTIJD 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

LET OP: Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,99 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder zoals www.postnl.nl of www.dhl.nl . Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan RABAUW geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@rabauw.nl of klik hier voor het herroepingsformulier.

Wij willen je erop wijzen dat de terug gestuurde producten jouw verantwoordelijkheid blijven totdat wij ze in ontvangst hebben genomen. Het is van belang dat je de artikelen veilig en goed verpakt om beschadigingen te voorkomen. Wanneer je het verstuurd met PostNL is het pakket met Track & Trace altijd te volgen. 

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Wij doen onze uiterste best om het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst en beoordeling terug te storten op uw rekening.

Voorbeeld:

U heeft uw producten in ontvangst genomen op 1 Januari 2020. Dan heeft u uiterlijk tot 14 Januari 2020 de tijd om uw bestelling zonder opgave van redenen te annuleren. Stel dit doet u 8 Januari 2020. Na uw aanmelding van retourneren/annulering op 8 Januari 2020 heeft u de taak om ervoor te zorgen dat het uiterlijk 22 Januari 2020 bij ons binnen is. Na ontvangst en beoordeling zullen wij uw aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terugstorten.

 

© 2016 - 2023 RABAUW | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel